Var Kayıtları açıklanmalı;

Bana sorsan Hollanda ile Türkiye'yi nasıl anlatırsın diye VAR olayını koyarım. Biz de kimse dinlemez, MHK bile korkar budur yani bu bizim hayata bakışımızı anlatır. Her şeyimizi anlatabilecek bir örnektir. İyidir, kötüdür bilmem ona siz karar verin.MHK, VAR kayıtlarını açıkladığı anda ortalık yıkılır. O benimki yok, diğeri bizim taçımız vardı der ama ben buna rağmen açıklarım. Haftada bir tane yeterli olur. Büyüklerinkini ilk etapta açıklamam ama belki bir sezon sonra denerim.

Arda Kardeşler doğru söylemiş. Hatayı minimalize ettin, en azından 1.5 metre ofsayttan gol olduğunda iptal ediliyor. Koptu mu kopmadı mı ona bakıcaksın bu sefer. Gene 1 cm e bakacaksın.

Arda Turan Meselesi;

Dizisi çekilir bu Arda meselesinin. Bence bu konuda Mustafa Cengiz'in açıklama yapması lazım. Fatih hocanın dediği alın veya almayın normal şartlarda istemiyorum demek ama şartlar olursa görüşümü bildirebilirim demek de olabilir. İkisinin sözlerini yan yana koyduğumuzda olmaz gibi duruyor. Mustafa Cengiz de belirli şartların oluşmasını bekliyor olabilir. 

Galatasaray'ın Mert'i 1.5 yıl kiralamak konusunda direttiğini biliyorum. Geçen yaz gitti acaba ne değişti o günden bu güne düşünmek lazım.

Sporx