GSGAZETE - Mehmet Demirkol, Galatasaray'ın Türkiye Kupası'nda Çaykur Rizespor ile oynadığı maç sonrası değerlendirmelerde bulunurken, takımımızın savunma hattı için eleştirilerde bulundu.

Galatasaray savunmasını yerden yere vuran Mehmet Demirkol, "Muslera, bu sezon kalecilikten çok stoper özelikleriyle ön plana çıktı. Dün Galatasaray'da Semih, Denayer, Hakan, Donk gibi 4 stoperle oynarken yine rakip haldur huldur geliyor. Muslera da ona rağmen stoperlik yapıyor. Maçı izlemeden skoruna bakanlar, aldanmazsın inanılmaz pozisyonlar kaçtı. İki takımın savunması da çok kötüydü" dedi.

Sinan'a övgüler yapdıran Demirkol, "Sinan Gümüş oyuna girdikten sonra çok iyi oynadı, çok şeyi değiştirdi. Riekerink, ikinci yarıya başlarken Umut, Podolski, Sinan başlasaydın maçı rahat alırdı. Çünkü Rize çok fazla risk almaya başlamıştı. Skorla oyunun hiç alakası yok. Sinan'ın ilk deparında çok korktum ben. Öyle bir sakatlıktan sonra yaptığı koşu iyi çalıştığının ve iyi hazırlandığının göstergesi. Savunmada çok fazla açık verdi. Galatasaray, Beşiktaş maçına nasıl hazırlanacak çok merak ediyorum. Diyorlar ya 'Galatasaray, Beşiktaş'a yatacak falan'. Savunma zaten çok kötü, Semih de sakatlanmış" ifadelerini kullandı.