Okan Buruk’un fikstüre dair eleştirilerine hak veren Demirkol, chat line for women, “Okan Hoca bunun hep altını çiziyor. ‘En garip fikstür’ diyor haklı. Her şeyden önce itiraz edilmesi gereken konu BAY’lı lig mi olur? Galatasaray, önümüzdeki haftanın maçıyla birlikte 8 maç deplasman, 5 maç içeride oynayacak. Fenerbahçe ise tam tersi fikstürle; 8 maç içeride, 5 maç ise dışarıda oynadı. Bu da BAY sistemi, İstanbul takımının fazla olmasından kaynaklanıyor” dedi.

"DERBİDEN SONRA DA ŞİKAYET ETTİ"

Diğer taraftan Demirkol, Buruk’un daha pozitif bir dil kullanması gerektiğinin de altını çizdi: “Okan Hoca’nın açıklamalarının daha pozitif olması gerektiği kanaatindeyim. Derbi galibiyetinden sonra da şikâyetlerde bulunuyordu. Bu iyi bir yöntem değil.” yorumunda bulundu.

UĞUR MELEKE: "ALTERNATİFİN KADAR GÜÇLÜSÜN"

Gökhan Özoğuz Galatasaray'a iftira attı! Yalanı ortaya çıktı Gökhan Özoğuz Galatasaray'a iftira attı! Yalanı ortaya çıktı

"Galatasaray’da ilerleme kaydedilen en önemli departman, kadroda nihayet gerçek bir rekabet ortamı oluşturulması. Ligin ilk haftalarında oyun tamamen Kerem-Yunus üzerine kurulu iken bu iki futbolcu kulübede herhangi bir tehdit görmüyor, kötü oynasalar da formalarını koruyorlardı. Zira hocaları sahaya sürecek başka yerli alternatif bulamıyordu. Ancak Barış-Rashica’nın yavaş yavaş rekabete girmeleri ve canlarını dişlerine takan oyunları bence tüm dinamikleri değiştirdi. Kerem-Yunus’u da, Galatasaray’ı da ileri taşıyacak bu rekabet. Çünkü bu hayatta alternatifin kadar güçlüsün."

FIRAT AYDINUS: "BAŞAKŞEHİR MAÇINI BEKLEYELİM"

"Galatasaray’da işlerin tam olarak rayına girip girmediğini anlamak için Başakşehir maçını beklemek gerekir. Ama şu var ki; Okan Buruk’un Galatasaray’ı en arzulu ve iştahlı oyununu derbide sergiledi. Bu galibiyetin Buruk için de kulüp için de ne kadar önemli olduğunun farkına varan bir oyun ve oyuncu ekibi vardı sahada ve bunların başında İcardi ile Mertens geliyordu. Daha önceki yıllarda da şahit olduğumuz gibi, ülkemize gelen bazı yabancı futbolcular büyük maçların oyuncusu olduklarını gösterdiler bizlere. İşte İcardi de bu tip bir oyuncu."