Futbol yorumcusu Mehmet Demirkol, NTV Spor'da yayınlanan Spor Servisi programında Galatasaray'ın Zlatan Ibrahimovic'e teklifte bulunduğunu söyleyerek Dursun Özbek'in yaptığı yalanlamanın kendisi için bir şey ifade etmediğini söyledi. 
 
Demirkol, "Bir takım belgeler dolaştı etrafta. Bana çok gerçekmiş gibi gelmedi. Şunu söyleyebilirim, Galatasaray'ın Ibrahimovic'e teklifte bulunduğunu çok güvenilir insanlardan duydum. Maliyeti çok yüksek kabul ediyorum. Asıl önemli olan da şu Galatasaray, şu anda en az iki tane önemli oyuncu transfer etme aşamasına geldi. Onlar da Podolski kadar, Nani kadar önemli oyuncular. Taraftar öyle bir noktaya geldi ki kimi alırsan al hiçbir işe yaramayacak. Bu da doğru değil. Dünkü başkanın açıklamasına rağmen hala Ibrahimovic ihtimalinin olduğunu düşünüyorum. Galatasaray Zlatan'a teklif yaptı bu net." dedi.

Ayrıca programda 15 Ağustos'ta UEFA ile görüşülecek Finansal Fair Play kriterleri de hatırlatılarak sonucuna göre transferde yeni gelişmeler olabileceğine vurgu yapıldı. Programın sunucusu Fuat Aktağ ise kulübün mali durumuna göre Ocak ayında önemli br ismin kadroya dahil edilebileceğini söyledi.