Mehmet Demirkol, Serdar Aziz ile ilgili çok çarpıcı sözler kullandı.

İşte Demirkol'un sözleri...

SERDAR ÇOK SAKATLANAN BİR OYUNCU

Serdar Aziz diyor ki, "Benim ağrılarım var." Daha doğrusu bir şey tespit edemiyor doktorlar. Sebebi bulunamıyor. Bazı ağrılar var, tespit edilemiyor ama ağrı var. Doktor sebep bulamıyor. Ağrı uzmanları var. Serdar çok sakatlanan bir oyuncu, öyleydi zaten. Yeni bir şey yok.

DOĞRUYSA; FATİH TERİM, SERDAR AZİZ'İ SİLDİ DEMEKTİR

19 Ağustos günü Fatih Hoca, Serdar'ın sakat olduğunu söyleyip sakat olmadığını düşünüyor. 19 Ağustos'ta böyle bir durum varsa, Fatih Hoca böyle bir karar verdiyse, niye "Stoper almasak da olur." dedi. Başka oyuncu yok ki. Bu haber doğruysa, Fatih Terim, Serdar Aziz'i sildi demektir. Fatih Akyel'de böyle bir durum olmuş. Sakatım deyince, bir daha zor bulmuş formayı. O formayı almak için paralanmış. Böyle bir şey olsa, Fatih Hoca, "Stoper almasam da olur." demez.

EMRE AKBABA 8 NUMARADA KAYBOLUYOR

Emre, 8 numara olarak kalabalık orta sahalara karşı aksıyor gibi. Oynadığı ilk maçta da gördük bunu. Kalabalıkların içinde kaldığı zaman, şu an hazır değil. boşluk bulduğu zaman çok değerli bir oyuncuya dönüşüyor. Trabzon maçında da gördük. Hareketsizlik ve Trabzon kalesine gidemeyişinde Galatasaray'ın, Emre'nin de payı var.