Trabzonspor yönetiminin prensip anlaşmasına vardığı Ekici'de son anda kriz çıktı. Bordo-Mavili kulüpten yıllık 1.4 milyon Euro kazanan Mehmet'e sabit kur üzerinden 1.7 milyon Euro'luk yeni sözleşme teklif edildi.

Fakat bu kontratı kabul etmeyen Ekici, sabit kur üzerinden yıllık 1 milyon 900 bin Euro'dan 3 sezonluk yeni mukavele istedi.

Mehmet ancak bu şartlar sağlandığında imza atabileceğini belirtirken, orta yolun bulunamaması üzerine Galatasaray'ın kısa süre önce Ekici'nin menajerine ilettiği görüşme talebi gündeme geldi.

Mehmet Ekici serbest kalabilir

Aslan'ın yıllık 2 milyon Euro'luk sabit kur teklifini değerlendirmeye alan Ekici, her ne kadar Trabzonspor'dan ayrılmak istemese de yönetimin tavrından çok rahatsız... Mehmet'in yakın çevresine bu sorunun çözülmemesi halinde Trabzonspor kariyerine son verebileceğini söylediği ifade edildi.

Trabzonspor Kulübü, 10 gün içerisinde Mehmet Ekici'yle anlaşamaması durumunda oyuncu, sözleşmesi gereği serbest kalacak ve Bordo-Mavili kulübe herhangi bir bonservis bedeli ödenmeden istediği kulübe gidebilecek.