Karabükspor’a deplasmanda 2-1 yenilen Fenerbahçe’de Mehmet Topal maç sonrası yenilgiyi buzlu zemine bağlamıştı. “Kar yüzünden maç ertelenen bir ülkede buzda maç yaptık” diyerek de Juventus maçı kar yağışı nedeniyle ertelenen Galatasaray’a taş attığı ileri sürülmüştü. Sarı-Kırmızılı kulüp bu sözlere yanıt geldi.
 
Basın sözcüsü Şükrü Ergün “Rahatsız olan varsa bunun cevabını kendisi versin. Juventus maçında kardan dolayı değil dolu şeklinde buz yağdığı için, bunun sağlığa zararı dokunabileceği için maç ertelendi. O, zeminle alakalı bir erteleme değildi” dedi.
 
"HERKES BAŞARISIZLIĞA BAHANE BULMAYA ÇALIŞIR"
 
“Herkes başarısızlığa bahane bulmaya çalışır” diye devam eden Ergün “Onun için üzerinde çok durmamak lazım. Başarısız olanlar bahane üretir. Fenerbahçe’nin puan kaybetmesi dışında hiçbir şeyi beni ilgilendirmiyor” ifadelerini kullandı.

MEHMET TOPAL: "GÖNDERME YAPMADIM"

Bu arada Pazartesi günü akşam saatlerinde de Mehmet Topal’dan bir açıklama geldi. Başarılı futbolcu “Maç sonrası  yaptığım açıklamalar hiçbir şekilde bir başka kulübe gönderme taşımamaktadır. Benim şikayetim sadece zemin ile alakalıydı” diye konuştu.

Bugün