Galatasaray'dan ayrılarak İtalya Serie A ekiplerinden Inter'e transfer olan Brezilyalı futbolcu Felipe Melo, Çizme basınına eski günlerini anlattı. Sarı-kırmızılılara nasıl geldiğini ve İstanbul'da yaşadıklarından bahseden Melo, Fatih Terim'e de ayrı bir paragraf açtı.

Çıkan transfer iddialarının hepsnin yalan olduğunu kaydeden Felipe Melo, "Inter'de kalacağım, burada çok mutluyum" dedi.

"Mancini ve Prandelli'nin senin için önemi nedir?" sorusuna, "Evet, onlar ve Fatih Terim... Aramızda baba-oğul ilişkisi var. Prandelli taktiksel olarak iyi hazırlanır Mancini ile Galatasaray'da birlikteydik ve buraya getirdi beni... Aramızda inanılmaz bir ilişki var. Bana güvendiği ve Inter'e getirdiği için ona çok teşekkür ediyorum. Sakatlığımda konuştuk, lig bitmeden 3 ay önce konuşmaya başladık, çok fazla teklif vardı ama Inter'i istedim" cevabını verdi.

"PSG'Yİ REDDETTİM, GALATASARAY'A GELDİM"

Galatasaray'a transfer sürecine değinirken, "Fiorentina'dan Juventus'a gittikten sonra, oradan da ayrıldım. Bir şeyler kazanmak istiyordum, Galatasaray'a gittim ve orada her şeyi kazandık. Galatasaray beni önemli hissettirdi. Leonarda arayınca Paris Saint Germain ile anlaşmak üzereyken daha sorna Taffarel'den telefon geldi. Vazgeçilemez bir teklif yaptılar ben de 4 çocuğumu düşünerek kabul ettim. Avusturya'da Inter'e karşı hazırlık maçında Galatasaray formasını ilk kez giydim. Türk taraftarların coşkusunu görünce İyi başlangıç olduğunu düşündüm ve Flamengo’daki günlerime benzettim" ifadelerini kullandı

"INTER'DEN AYRILMAYACAĞIM"

Yeni takımında kalmak istediğini belirten Melo, "4 yıllık sözleşme imzaladım, burada çok mutluyum. Geçen yıla göre gelişme gösterdik, daha da iyi olacak. Menajerimle konuştum, Inter'de benim performansımdan memnunmuş. Transfer söylentilerinin hepsi yalan. 3 yıllık kontratım daha var, burada kalmak istiyorum. Futbolu bıraktıktan sonra da futbol yorumculuğu, antrenörlük yapmak ve teknik direktör olmak istiyorum" dedi.