Melo'nun Türkiye ortağı B4L şirketinin sahibi Ümit Akbulut, Brezilyalı oyuncunun Galatasaray'la ilgili tespitlerini paylaştı.

GALATASARAY'IN HİÇBİR MAÇINI KAÇIRMIYOR

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Akbulut, "Felipe Melo, Galatasaray'la ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımları Türkçe yazmayı tercin ediyor. Bazen ben yardımcı oluyorum, yazmak istediğini Türkçe'ye çeviriyoruz. Bazen asistanım yardımcı oluyor. Başakşehir maçından sonra yazdığı Türkçe mesajı asistanım yazmıştı. Galatasaray'ın her maçını takip ediyor. Bana telefon ediyor ve 'Hemen Türkçe'ye çevir' diyor. Bir şeyler yazma ihtiyacı hissediyor. Galatasaray'a kendisini hâlâ bağlı hissediyor. Taraftarları çok seviyor. Bence Galatasaray sevdası ömür boyu bitmez" dedi.

TAKIMI ATEŞLEYECEK LİDER OYUNCU YOK. RUH KALMAMIŞ

Şu anda Palmeiras forması giyen 33 yaşındaki oyuncunun Galatasaray'ın aldığı başarısız sonuçlara çok üzüldüğünü belirten Akbulut, "Melo, 'Takımında ruh yok; lider oyuncu yok' diyor, Galatasaray'ın oyun tarzına baktığında enerjisinin yok olduğunu gördüğünü söylüyor. Hiçbir oyuncunun takımda diğerine güç katmadığını düşünüyor. Lider oyuncu yok. Bun nedenle tüm takım bunun eksikliğini yaşıyor. Bir takımda lider olsa ve diğer oyuncuları ateşlese, sonuçlar bu kadar kötü olmaz. Her aksiyonda bir reaksiyon oluşuyor. Aksiyon yaratacak kişi yok sahada. Melo'nun şu anki Galatasaray takımıyla ilgili düşüncesi özetle bu şekilde" diye konuştu.

MESSİ TEMMUZ'DA GELİYOR

Barcelona'nın süper starı Lionel Messi'yle de ortaklık kurmaya hazırlanan Ümit Akbulut, "Messi 7'inci ayda İstanbul'a geliyor. Tam tarih iki hafta içerisinde tam tarihin netleşecek.

Ajansspor