GloboEsporte'ye konuşan tecrübeli orta saha, Galatasaray'daki kariyeri, gelecek beklentileri, sakatlık durumuyla ilgili önemli açıklamalar yaptı.

İYİLEŞME SÜRECİNDEYİM

"Geride kalan 4 yılda 6 kupa kazanmamızda pay sahibi oldum. Bu sezon sırtımda ağrılar vardı. Bu ağrılarla bir şekilde maçlara çıktım ancak son dönemde artan ağrılarım nedeniyle ameliyat olmak zorunda kaldım. Bu şiddetli ağrılarla 3 maç oynadım ve yürüyecek halim yoktu. Ameliyat oldum ve şimdi iyileşme sürecindeyim."

"KALBİMDEKİ KULÜP..."

"Kariyerim neyi gösterir bilmiyorum ama Brezilya'da gönül verdiğim kulübün Flamengo olduğunu herkes biliyor. Bunu hiçbir zaman gizlemedim. Ama gelecekte ne olacağını yalnızca tanrı biliyor. Son günlerde koyduğum fotoğraflardan Flamengolu taraftarlar takıma geri döneceğimi düşünmüş sanıyorum. Böyle bir şey yok. Flamengo ile bir görüşmem yok. Hiç olmadı. Yalnızca iyi bir taraftarım."

NE ZAMAN DÖNECEK?

"Sahalara erken dönüş gibi bir amacım yok. Doktorların her sözünüdinleyeceğim. Dinlemediğim için bedelini çok pahalı ödedim. Takımı lider durumda bıraktım. Umarım döndüğümde de aynı sıralamada oluruz ve benim vereceğim katkıyla şampiyonluğa yürürüz. Ameliyatın ertesi günü hemen yürümeye başladım. Şimdi de planın önünden ilerliyorum. Hesaplarıma göre 1 buçuk ay sonra oynayabileceğim. Brezilya'nın en iyi fizyoterapistiyle çalışıyorum. Erken dönebilmemdeki farkı buna bağlıyorum."