Galatasaray'da bu sezon da yılan hikayesine dönen Felipe Melo transferinde Başkan Ünal Aysal ipleri eline aldı. Galatasaray’da başarılı geçen iki sezonun ardından Teknik Direktör Fatih Terim’in raporu doğrultusunda bonservisinin alınmasına karar verilen 30 yaşındaki sambacı için Başkan Aysal’ın devreye girdiği belirlendi.

Aysal’ın, “Melo konusunda geçen yıl yaptığımız hataları tekrarlamayacağız. İngiltere kampına kadar bu işi çözeceğim” dediği öğrenildi.Geçtiğimiz günlerde oyuncunun menajerleri ile görüşen ve prensipte anlaşan Ünal Aysal’ın, Juventus ile pazarlıklara da bizzat kendisinin katılacağı ortaya çıktı. Ailesiyle birlikte Yunan adalarında Mariobet tatilde olan sarı-kırmızılı kulübün patronunun, önümüzdeki günlerde İtalya’ya giderek, 6.5 milyon euro bonservis bedeli isteyen Juventus ile masaya oturacağı bildirildi.

Aysal’ın, İtalyan ekibini ikna ederek Melo transferine son noktayı koymasına kesin gözüyle bakılıyor.

MELO KUTLAMA YAPTI

26 Haziran’da 30 yaşına giren Felipe Melo parti verdi. Ailesi ve arkadaşlarıyla eğlenen Brezilyalı yıldız, dev bir şarap şişesiyle çektirdiği fotoğrafı da instagram’dan paylaştı.

Milliyet