Galatasaray ön libero konusunda son kararını Felipe Melo'dan yana kullandı. Sao Paulo'da oynayan Wellington için geçtiğimiz günlerde Brezilya'ya çıkarma yapan sarı-kırmızılıların, 22 yaşındaki oyuncuyla ilgili bazı tereddütler geçirdiği ve bu yüzden ibrenin yeniden Melo'ya kaydığı belirlendi.

Gün içerisinde Başkan Ünal Aysal'ın “Melo ya da Wellington'dan birine imza attıracağız. Bu isme teknik heyet Betpark karar verecek” açıklamasının ardından sarı-kırmızılılar hareketli bir gün geçirdi. Aysal'ın topu attğı Terim, Wellington'un diz kapağı ile ilgili endişelerini aktarınca Melo defteri yeniden açıldı. Bu gelişme üzerine Aysal profesyonellerine “Melo'yu bitirin” talimatını verdi.

Birmingham'da bulunan İdari Koordinatör Şükrü Hanedar ile İstanbul'da bulunan Genel Menajer Cenk Ergün'ün 11 Temmuz günü İtalya'ya giderek Juventus ile masaya oturacakları öğrenildi. Juventus'un Galatasaray'ın şartlarını kabul ederek 6 milyon eurodan 4 milyon euroya kadar düşebileceğini düşünen sarı-kırmızılılar, Melo'yla ise her konuda anlaşma sağladı. 2 yıldır kiralık oynayan 30 yaşındaki sambacıyla 3 milyon eurodan 3 yıllık anlaşma yapılacak.

Skorer