Felipe Melo… G.Saray taraftarı için bir futbolcudan çok daha fazlası… Sahadaki hırsı, mücadeleci yapısı, bitmek tükenmek bilmeyen enerjisi ve takımına olan bağlılığı ile taraftarların sevgilisi olan Melo transferinde olumlu gelişmeler yaşanıyor. Alper Potuk’u ezeli rakibi F.Bahçe’ye kaptıran sarı-kırmızılı yönetim, orta saha transferinde önceliği 2 yıldır takımda başarılı bir şekilde kiralık olarak forma giyen Felipe Melo’ya vermiş durumda. Brezilyalı yıldıza kalıcı olarak ‘parçalı’ formayı giydirmek isteyen yönetim seçimleri beklemeden gaza bastı.

ORTA YOL BULUNACAK…

Juventus’un transferi için 6 milyon euro talep ettiği Sambacı da G.Saray’da oynamak istiyor. Aysal Yönetimi’nin ilk etapta teklif ettiği 4 milyon euro kabul görmeyince pazarlıklar iyice kızıştı. Aradaki 2 milyon euroluk farkın biraz indirilmesiyle tarafların 5 milyon euro gibi bir rakama el sıkışması bekleniyor. Selçuk İnan’la çok iyi bir ikili Bahisarena oluşturan ve 2 senedir kazanılan şampiyonluklarda önemli bir pay sahibi olan Melo’nun bu kez kamp dönemi başlamadan resmiyet kazanması bekleniyor.

B PLANI KUZMANOVIC

Melo transferinde yaşanabilecek her türlü pürüzü göz önünde bulunduran G.Saray Yönetimi eldeki alternatif isimleri de hazırlıyor. Brezilyalı yıldızı 30 yaşına gelmesine karşın artık takımın önemli bir parçası haline geldiği ilk sırada tutan sarı-kırmızılılar b planında ise daha genç bir ismi tutuyor: Kuzmanovic. Geçen hafta Sırbistan’a giden başkan Ünal Aysal’ın Danışmanı Bülent Tulun yıldız oyuncu ve menajeriyle masaya oturup büyük ölçüde anlaşma sağlamıştı. Inter’in de geçen yıl Stuttgart’tan aldığı 25’lik oyuncusunu satmaya sıcak bakması G.Saray’ın işini kolaylaştırıyor.

AMK