Galatasaray'ın yıldızı futbolcusu Felipe Melo, belinden geçirdiği operasyonun ardından tedavisi için ülkesi Brezilya'nın yolunu tutarken, çalışmalarına da burada devam ediyor.

Sosyal medya kanallarıyla sık sık mesajlar veren ve son durumunu yansıtan fotoğraflar ile videolar paylaşan tecrübeli futbolcu, sahalara kısa sürede döneceğinin sinyallerini verdi. Brezilya'da özel bir fizyoterapist ile çalışan Felipe Melo, kumsalda çalışmalar yaparken bir an önce takıma dönmenin de planlarını yapıyor.

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun dönüşünü dört gözle beklediği 31 yaşındaki futbolcunun birkaç gün içerisinde İstanbul'a gelmesi bekleniyor.

Melo: "Az kaldı"

Konu hakkında açıklamalar yapan Felipe Melo, "Az kaldı! Kendimi iyi hissediyorum. En kısa zamanda maksimum seviyeye ulaşıp, takımıma yardım etmek istiyorum" sözlerini kullandı

Son olarak ligde Galatasaray'ın Balıkesirspor'u mağlup ettiği maçta forma giyen Melo; Sivasspor, Kayseri Erciyesspor, Fenerbahçe, İstanbul Başakşehir ve Kasımpaşa maçlarını kaçırmıştı. Karabükspor, Trabzonspor ve Gaziantepspor mücadelelerinde de oynaması beklenmeyen orta saha oyuncusunun bitime 6 hafta kala Akhisar deplasmanında sahne alabileceği ifade ediliyor.