Gazeteci ve Fox Sports yorumcusu Prado, geçtiğimiz ay içerisinde Felipe Melo'yu "idiot, serseri ve azmış" olarak nitelendirdi. Felipe Melo ise Prado'nun böyle yaparak kendisinin Flamengo'ya dönüşüyle ilgili bilgi koparmaya çalışmak ve "spor medyasının en çok tanınan anteni" olmakla itham etti.

29 yaşındaki oyuncu yaptığı açıklamada, Flamengo ile adının anılmasının kendisi için gurur verici olduğunu dile getirerek; "Ancak, bugün değil. Renato Mauricio Prado beni avlamaya çalışıyor. Saldırıyor, lakaplar takıyor, suçluyor, suç işliyor, saygısızlık yapıyor, yalanlar söylüyor." dedi.

Melo; "Bu tip yorumları okumaktan ve dinlemekten yoruldum. Bugün bu aptala ve bana iftira atmaya bayılanlara son kez konuşuyorum. Flamengo'da iken ufak bir arkadaşlığımız oldu. Prado iyi yorumcu ve soyunma odalarını sever! Ancak çizgiyi bahis siteleri aştı ve bana iftira atmaya başladı. Onun da bildiği bazı gerçekleri açıklayacağım." diyerek konuşmasını devam ettirdi.

Brezilyalı yıldız orta saha konuşmasını gazeteci Prado'yu hedef alarak sürdürdü ; "Flamengo beni aradı evet, g.. herif. Beni geri dönmeye davet ettiler ve ben bu teklifi para yüksek değil diye reddetmedim. Ben gururlu bir Flamengo taraftarıyım. Flamengo'nun teklifi bana geldiğinde, Galatasaray çok önceden teklifini iletmişti ve maaşımı da yükseltmişti." diyerek açıkladı.

Bu arada Brazilya basını, Felipe Melo'nun Renato Mauricio Prado hakkında manevi tazminat davası açtığını duyurdu.

Sporx