"HIRS SOYUNMA ODASINDA SÜRÜYORDU"

"Juventus'a karşı güzel bir galibiyet aldık. Soyunma odasında herkes inanılmaz mutlu ve hırslıydı. O hırs soyunma odasında hala sürüyordu. Birçok kişi bizim turu geçeceğimize inanmıyordu. Bunu başardık ve gerçekten çok mutluyuz."

"HER ŞEY DAHA İYİ OLACAK"

"Fatih hocamızla beraber çok önemli başarılara imza attık ve birlikte kupalar kazandık. Şimdi artık yeni bir hocamız var. Mancini çok iyi bir teknik direktör, yardımcıları çok iyi isimler. Yapılan eleştirileri yersiz buluyorum. Galatasaray'ı sevenler, destek verenler, yeni teknik ekibe de destek vermeli. Teknik heyet, futbolcular herkes G.Saray için elinden gelenin hepsini yapmaya çalışıyor. Juventus galibiyeti bizim için çok önemliydi. Sadece hocamız için değil, tüm camia için önemliydi. Bize ekstra motivasyon kazandırdı. Bundan sonra her şey daha iyi olacak."

"ARKADAŞLIK YÖNÜNDEN PROBLEM YOK"

"Juventus maçından sonra oluşan tablo büyük zaferlerden sonra gelen bir görüntüydü. Bu sezon bu kadar büyük bir zafer yaşamadık. O yüzden böyle bir sevinç yaşanmadı. Yoksa arkadaşlık yönünde bir sorunumuz yok"

DEVLER LİGİ KURASI İLE İLGİLİ...

"Futbola baktığınız zaman her şey mantık çerçevesinde ilerlemiyor. Pazartesi bir kura var. Dişinize göre bir rakip çıkar, gününüzde olmazsınız ve elenirsiniz. Güçlü bir rakip ile eşleşirsiniz, ve her iki maçta da iyi gününüzde olursunuz ve turu geçersiniz. Bu yüzden her ey kağıt üzerindeki gibi ilerlemiyor. Bizim yapmamız gereken rakibi beklemek ve aynı ciddiyetle çalışmalarımıza devam etmek. Sonrasında Tanrı'nın da yardımıyla gidebileceğimiz en iyi yere gitmek istiyoruz."

"4. YILDIZI TAKARAK G.SARAY TARİHİNE..."

"Türkiye Ligi gerçekten zor bir lig. Şampiyon olduğumuz senelerde bunu açıkca gördüm. Zorlu rakiplere karşı oynuyorsunuz. Bu bu sene de böyle. 4. yıldızı takarak adımızı Galatasaray tarihine yazdırmak istiyoruz. Ayrıca ben de adımı camianın unutulmazları arasına yazdırmak istiyorum. Taraftarımızın ne olursa olsun bizi desteklemesini istiyorum. Puan kayıpları tabii ki olacaktır. Ancak onlar bizim yanımızda olduğu sürece daha güçlü olacağız."

Sporx