Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in kısa süre içinde Wellington ile arasında tercih yapacağı başkan Ünal Aysal tarafından açıklananan Felipe Melo'dan mesaj geldi.

Fotoğraf paylaşma platformu Instagram üzerinden takipçilerine eşi ile çekilmiş bir fotoğraf yollayanSambacı, "Eşim ile antrenman yaptım. Gelecek hafta takımımda olmayı umuyorum" mesajını da Vegabet ekledi.

Son 2 sezondur Galatasaray forması giyen ve sarı-kırmızılıların Juventus ile uzun süredir bonservis pazarlığında bulunduğu 30 yaşındaki orta sahanın bu yorumları G.Saray taraftarlarını heyecanlandırırken, Melo'nun yaşanan süreçten sıkılmış olduğu ve başka bir takıma imza atabileceği yorumları da yapıldı.

"MY TEAM DEDİYSE GALATASARAY'DIR"

Melo'nun yeni takımının Galatasaray olacağını belirten bir taraftar da yaptığı ""My team" dediyse o kesin Galatasaraydir! Melo'nun Galatasaraydan baska takimi yok, olamaz.." mesajıyla dikkat çekti.

Bu gelişmenin ardından Galatasaray'ın ön libero pozisyonuna yapacağı transferin 1 hafta içinde netlik kazanması bekleniyor.

Webaslan