Galatasaray'ın lige iyi başlaması, taraftarın stadı doldurup, takıma tam destek vermesi şampiyonluk umutlarını artırırken, yönetim de devre arasında kadroyu iyice güçlendirmeye hazırlanıyor.

Ara transferle ilgili olarak teknik direktör Jan Olde Riekerink ile sık sık görüşen Galatasaray yönetiminin gündemine gelen son ismin Memphis Depay olduğu belirlendi.

Manchester United'da kadroya giremeyen 22 yaşındaki sol kanat oyuncusu Memphis Depay'ı, Wesley Sneijder şimdiden yakın markaja aldı bile.

Sneijder çalışmalara başladı

Wesley Sneijder, milli takımdan da arkadaşı olan Memphis Depay'a her fırsatta Galatasaray'a gelmesi için telkinde bulunuyor.

Transfer döneminde Sevilla'ya kiralanması gündemde olan ancak bu transferi kabul etmeyen Memphis Depay'ın, vatandaşları Wesley Sneijder, jan Olde Riekerink ve Nigel de Jong faktörleri nedeniyle Galatasaray'a gelebileceği ifade ediliyor.

Sol kanadın yanı sıra sağ kanatta da görev yapabilen Memphis Depay, gerektiğinde santrfor arkasında da oynayabiliyor. Hollandalı, bu sezon ligde 3 maçta 12 dakika şans buldu.