Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un Edin Visca ve İrfan Can’la ilgilendiklerini açıklayıp, “Başakşehir, bu iki oyuncuyu satmak isterse ilgilenebiliriz" demesi Galatasaray cephesinde bir başka rahatsızlık yarattı… Koç’un daha önceki dönemlerde de benzer açıklamalar yapıp daha sonra kendilerinin istediği pek çok oyuncuya talip olduğu hatırlatıldı.

FANATİK İKİ FENERLİ MENAJER

Özellikle İrfan Can’ın fanatik Fenerbahçeli iki menajeri Batur Altıparmak ile Ömer Uzun’un, tüm yaşanan gelişmeleri sarı-lacivertli cepheye aktardıkları iddia edildi.

İRFAN CAN TRANSFERİ HALLEDİLEMEZ HALE GELİYOR

Bu arada İrfan Can için dün bir görüşme daha yapıldı… Başkan Mustafa Cengiz bizzat Göksek Gümüşdağ’ı aradı… İrfan Can’ın Galatasaray’da oynamak istediğini söyledi. Gümüşdağ’da, “Avrupa’da da oynamak istiyor” dedi. Cengiz “Orta bir yol bulalım. Herkes mutlu olsun” derken, Gümüşdağ, İrfan Can ayrılmak istediği için kabul etti. 
Ancak şartları ağırlığını sürdürdü. İrfan Can için 15 milyon euro’dan 13 milyon euro’ya indi. Takas olacaksa da Galatasaray’dan istedikleri tek oyuncunun Marcao olduğunun altını çizdi. Başka herhangi bir oyuncu için görüşmeyeceklerin söyledi.

(A Spor)