Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Portekizli forvetin temsilcisi Ümit Akbulut, "Hugo Almeida için bekliyoruz. İki tane madde var. Hugo bunlar üzerinde düşünüyor. Umarım bunu da aşarız. 4 günden bu yana İstanbul'da ve sabırsızlıkla bekliyor. Galatasaray şartlarına sundu. Biz bunlar üzerinde iki maddede takılı kaldık. Almeida bu maddeleri düşünüyor. Ama bana göre aşılamayacak sorunlar değil. Bu iki madde kişisel anlamda Almeida'yı ilgilendiriyor. Ben de kendisini iknâ etmeye çalışıyorum. Ama sonunda kararı kendisi verecek. Galatasaray bize son bir tarih vermedi" dedi.  

"DROGBA REFERANS OLDU"

Akbulut, "Dider Drogba, 'Benim yerime en çok yakışan oyuncu Almeida'dır. Başkan'la da bu konuyu konuştum. Başkan da bu transfere onay verdi' diyor. Bu nedenle söyleyecek çok fazla bir şey yok. Drogba bizi de aradı, 'Gerçekten Galatasaray'ı düşünüyor mu?' diye sordu. Biz de 'evet' dedik. Drogba da bu gelişmeden duyduğu memnuniyeti dile getirdi" diye konuştu.

GALATASARAY OLMAZSA YURTDIŞI

Ümit Akbulut, "Fenerbahçe'yle görüştüğümüz iddiası asılsız. Biz Fenerbahçe'yle hiç görüşmedik. Galatasaray olmazsa zaten yurt dışında bir kulübe imza atacak. Fenerbahçe'yle görüştüğümüz iddiası doğru değil" dedi.