Liverpool'un ön liberosu Lucas Leiva için girişimlerini sürdüren Galatasaray yönetimine Juventus'un Şilili ön liberosu Mauricio Isla teklif edildi.

Mauricio Isla'nın özellikle kiralama şartlarının uygun oluşu Galatasaray yönetimine cazip geldi. Galatasaray yöneticilerinin bir yandan Lucas Leiva ile ilgili temaslarını sürdürürken diğer yandan da İtalya'ya giderek Isla için Juventus'la masaya oturması bekleniyor.

Juventus'tan 1.8 milyon Euro alan Isla'ya hemen hemen bu rakamın teklif edileceği bunun yanında Juventus'a da 1.5-2 milyon euro civarında bir kiralama ücreti ödenmesinin planladığı ifade ediliyor. Tüm bu gelişmeler yaşanırken Galatasaray'ın yakından ilgilendiği Leiva'nın sakatlanması şok etkisi meydana getirdi.

GALATASARAY SONUCU BEKLİYOR

Liverpool'un ABD'de Huddersfield ile oynanan hazırlık maçında sakatlanan, durumunun ciddi olduğu ve ameliyat olması gerektiği yönünde haberler yapılan Lucas'ın durumunun bir türlü netleşmemesi can sıkıyor. Eğer Lucas Leiva için ameliyat kararı çıkarsa Galatasaray transferden vazgeçecek.