İlk yarıda kötü oynadıklarını vurgulayan Merih, "Takım arkadaşlarımı tebrik ederim. Özellikle ikinci yarı gerektiği gibi oynadık. Son 3 maçtır ilk yarılar istediğimiz gibi geçmedi. Özeleştiri yapmalıyız, hocamız da bunu vurguluyor. İnşallah ikinci yarıdaki oyunu genele yayarız." dedi.

Kendi performansını da yorumlayan Juventus'un stoperi, "Üçüncü maçımızı oynadık, biraz yorgunduk. Okay ve Mahmut abi gerektiği gibi oynadı. Bu maçta stoper arkadaşlarım yoktu yalnız kaldım ama önümüzdeki ay çok daha iyi olacağımıza yürekten inanıyorum" ifadelerini kullandı.

ŞENOL GÜNEŞ: BEDELİNİ ÖDÜYORUZ

A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, 2-2 sona eren Sırbistan maçı sonrasında konuştu.

Maçı değerlendiren Güneş, "Oyuna iyi başladık, golden önce birkaç dakika geri çekildik. Geri çekilince rakibe şans verdik. Onlar golü bulunca dağıldık, çözüldük. Hakemin de izin verdiği ikili boğuşmalarda oyunu bıraktık. Penaltı sonrası 2-0 geriye düştük. Hem kazanıp, hem kaybedebilirdik. Pas yüzdeleri ve top kayıpları iyi değil ancak goller ve reaksiyon iyi. Çok fazla seyahat yaptık, yorgunduk. Sırbistan ideal kadrosunu bu maçta oynattı, Macaristan'a karşı oynatmadılar. Biz ilk maçın bedelini ağır ödüyoruz." dedi.

(Sporx)