Tecrübeli teknik adam, bir süredir Arap kulüpleriyle transfer görüşmeleri yapan Younes Belhanda'nın biletini kesti. 

Jimmy Durmaz'ın sözleşmesi feshedilecek 

Faslı yıldızın sezon biter bitmez gönderilmesini isteyen Terim, kendisine verilen şansı kullanamayan Jimmy Durmaz'ı da gözden çıkardı. Deneyimli futbolcunun kontratı, lig bitimiyle birlikte karşılıklı olarak feshedileceği iddia edildi.

Sekidika da gözden düştü 

Uzatmalarda penaltıyı yaptıran Jesse Sekidika da ya başka bir takıma kiralanacak ya da satılacak.

Saracchi'nin kredisi bitiyor 

Leipzig'den 1.5 sezonluğuna kiralanan ve önümüzdeki yıl da Galatasaray forması giyecek olan Marcelo Saracchi de kredisini tüketmek üzere. Uruguaylı sol bek, kalan haftalarda kendini toparlayamazsa, kiralık sözleşmesinin feshi gündeme gelebilir.Mert Hakan Yandaş'ı ezeli rakibe kaptıran sarı-kırmızılılar yıldız futbolcunun yerine orta sahaya takviyeyi 27 yaşındaki Aytaç Kara ile yapacak.Sarı-kırmızılılar, Mert Hakan Yandaş transferinin ardından oluşan olumsuz havayı dağıtmak için transferi bir an önce sonlandırmak istiyor.

27 maçta 8 gol, 2 asist 

Kasımpaşa'da başarılı bir sezon geçiren Aytaç, lacivert-beyazlı formayla 27 maçta 8 gol, 2 asistlik performans sergiledi.

Terim, Milli Takım'a çağırmıştı 

Aytaç Kara, Teknik Direktör Fatih Terim'in 2013'te A Milli Takımı yönettiği dönemde ilk kez ay-yıldızlı formayı giymişti. Aytaç'ın Kasımpaşa ile bir yıl daha sözleşmesi bulunuyor.Ancak kulübün küme düşmesi halinde kontratında bulunan özel madde sayesinde serbest kalacak. Kasımpaşa kümede kalması halinde de düşük bir bonservis bedeli önerilecek.