Sarı-lacivertliler, Mert Hakan Yandaş transferi sürecinde de sarı-kırmızılıların aynı şeyi yaptığını iddia ederek ileriki süreçte bunu gündeme getirebilir.

Galatasaray’ı Oğulcan Çağlayan konusunda “Futbolcu ayartmakla” suçlayan Fenerbahçe’de bir başka gündem maddesi ise Mert Hakan Yandaş. Sarı-lacivertlilerin elinde Mert Hakan ile Galatasaray yöneticisi Şükrü Hanedar’ın, Sivasspor’un görüşme izni vermeden önce yapılmış konuşma kayıtları var. Hatta bu görüşme kayıtları basına sızdırılmış, konu davalık olmuştu. Ali Koç, Mert Hakan’la ilk görüşmelerinin Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz’ın izniyle olduğunu iddia ederek, Galatasaray’ı suçlamıştı. Fenerbahçe yönetimine yakın kaynaklar eğer olay çok daha ileri noktalara ulaşırsa Mert Hakan konusunun gündeme getirileceğini iddia ediliyor. Galatasaray’a transfer yasağı için bastıralacağı gelen bilgiler arasında.

"Mesut Özil'i transfer etmek isteyen kim?"

Kendisine yöneltilen "Arsenal ile kontratın bitiyor. Sadece Tottenham'dan teklif alsaydın... Futbolu mı bırakırdın, Tottenham'a mı imza atardın?" sorusuna, "Kolay soru, futbolu bırakırdım" şeklinde cevap veren Mesut Özil, Jose Mourinho tarafından es geçilmedi.

Mesut Özil'in bu açıklamasını kendisine hatırlatılması üzerine Jose Mourinho, "Mesut Özil'i transfer etmek istediğimizi kim söyledi?" dedi

(Fotomaç)