Sarı-kırmızılı kulüpte Mauro Icardi, Juan Mata, Lucas Torreira ve Dries Mertens görüşmelerinin perde arkasındaki dev operasyonun detaylarına ulaşıldı.

YILDIZ TRANSFERLERİ İÇİN WHATSAPP GRUBU

Önemli transfer olarak görülen yıldız futbolcular için WhatsApp grupları oluşturan Galatasaray'da bunlara çeşitli isimler verildi. Örneğin; Dries Mertens transferi için oluşturulan gruba "Gheorghe Hagi"nin ismi verildi.

Galatasaray, Cem Küçük hakkında işlem başlattı Galatasaray, Cem Küçük hakkında işlem başlattı

AKIMIN YILLIK BÜTÇESİ AŞAĞIYA ÇEKİLDİ

Galatasaray kadrosuna kattığı 13 oyuncuya bonservis ve kiralama ücreti olarak toplam 23.7M€ harcadı. Aslan, kiralık olarak sadece Seferovic'in kulübü Benfica'ya 1 milyon Euro verecek. Icardi, Mertens, Mata, Torreira, Oliveira, Seferovic, Dubois, Midtsjö, Yusuf Demir, Rashica, Abdülkerim Bardakçı, Ross, Kazımca'la kadrosunu güçlendiren Galatasaray takım değeri de geçen sezona göre yaklaşık 60 milyon Euro yükselerek 158 milyon Euro'ya çıktı. Buna karşılık takımın yıllık maaş bütçesi 32.4 milyon Euro'dan, 30.9 milyon Euro'ya indi.

HEDEF AVRUPA KUPASI

Bu sene ligde şampiyonluğa ulaşmak isteyen Galatasaray, önümüzdeki sezondan itibaren Avrupa’da kupa almanın hesaplarını yapacak.