O iddiaya göre son yıllarda büyük hayal kırıklığı yaşayan Necaxa takımı yeni bir yapılanmaya hazırlanıyor. Meksika ekibinin gözdelerinden birisi de Galatasaray’la Avrupa kariyerinin sonuna geldiğine inanılan Muslera.

Uruguaylının menajeri ile bir görüşme yapıldı. Karşılıklı fikir alış verişinde bulunuldu. Muslera’nın Meksika’da yaşamayı eğlenceli bulabileceği menajerine iletildi. Görüşmenin nerede, ne zaman gerçekleştirildiği sır kaldı.

Necaxa’nın öne çıkan özelliği Mesut Özil’in kulübün en önemli hissedarlarından birisi olması.

SADECE MESUT DEĞİL

Mesut Özil’le beraber ünlü oyuncu Eva Longoria, ünlü model Kate Upton ve eşi Justin Verlander, NBA yıldızı Victor Oladipo'nun da bulunduğu bir grup yatırımcı Mayıs ayında Meksika ekibi Necaxa'yı satın aldı.

GALATASARAY, DOĞAN ALEMDAR İÇİN BASTIRIYOR

Fernando Muslera'nın uzun süreli sakatlığı ve İsmail Çipe'nin tartışılan performansı nedeniyle Galatasaray , ara transferde kadrosuna bir kaleci takviyesi yapmayı planlıyor. Yerli isimlere öncelik veren Galatasaray, Rennes forması giyen Doğan Alemdar için girişimlerine başladı. 

Fransız basınından Le Telegramme'ın haberine göre Galatasaray, Rennes'in Türk kalecisi Doğan Alemdar'ı kiralık olarak kadrosuna katabilir. Geçtiğimiz yaz 3.5 milyon Euro bonservis bedeliyle Kayserispor'dan Rennes'e transfer olan Doğan Alemdar; Alfred Gomis ve Romain Salin'in arkasında üçüncü kaleci konumunda yer alıyordu.

Galatasaray'ı transferde zorlayacak tek nokta ise Alfred Gomis'in Afrika Uluslar Kupası'na gidecek olması ve bu dönemde de Romain Salin'in sakatlığı ile Doğan'ın tek opsiyon haline dönüşmesi... Rennes'de diğer kalecilerin durumuna göre Doğan'ın kiralık olarak gidişine izin verilmesi beklenebilir.

Kaynak: Fotospor