Sabah gazetesi yazarı Bülent Cankurt, Arsenal'da oynayan Mesut Özil'in düğününü, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in eşi, Terim Events'in sahibi Fulya Terim'in organize ettiğini yazdı.

Bülent Cankurt'un yazısının ilgili bölümü şöyle:

"Arsenal'da oynayan Mesut Özil ile oyuncu Amine Gülşe, Ocak ayında nişanlanıp evlilik yolunda ilk adımı atmıştı. Düğün için arayı açmak istemeyen aşıklar, iddiaların aksine Almanya'da değil, İstanbul Boğazı'nda evlenecek.

7 Haziran'da Four Seasons Bosphorus'ta evlenecekleri ortaya çıkan çiftin düğünlerini kime emanet ettiğini de benden öğrenin. Yılın düğününü, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'im eşi, Terim Events'in patroniçesi Fulya Terim organize ediyor."

300 KİŞİ KATILACAK

"Özil ile Gülşe düğünlerini, Terim Events adıyla 2014'te organizasyon şirketi kuran ve ilk işi kızı Buse Terim'in kına gecesi olan Fulya Terim'e emanet etmiş. 300 kişinin davetli olduğu yılın düğünüyle ilgili fazla detay öğrenemedim çünkü Özil, Fulya Hanım ile gizlilik anlaşması yapmış. Bakalım Fulya Hanım, Özil'e nasıl bir düğün organize edecek, çok merak ediyorum doğrusu..."