Metin Öztürk, önümüzdeki hafta yeni transferlerin açıklanacağını belirtti.

"İkisi flaş en az 4-5 transferimiz var. Önümüzdeki hafta biri yerli, biri yabancı iki transferi açıklarız.

Teknik direktörlük favorim ise Okan Buruk.'"

"21 SPONSOR iLE BiRLiKTE GELiYORUZ"

Aziz Yıldırım'dan iddialı Galatasaray sözleri Aziz Yıldırım'dan iddialı Galatasaray sözleri

"Statta NEF ile anlaşma sürüyor. Futbol takımının göğüs ve diğer sponsorlukları da devam ediyor. Biz özellikle en önemli eksiğimiz olan amatör branşlara 21 sponsor ile geliyoruz."

"5.1 MiLYAR TL'LiK BORCUN TAMAMINI NAZiFOĞLU YAPMADI"

"Futbolda yapılan yanlış harcamalar yüzünden biz 5.1 milyar TL borca geldik. Bunun tamamını Levent Nazifoğlu yapmış gibi yaklaşmak çok ilginç ve değişik. Sayın Nazifoğlu da Sportif A.Ş.'de 7 kişiden biri olacak. Teknik heyet ile bizim aramızda köprü görevi görecek."

"SAHADA, MASADA, KASADA ÇOK DAHA GÜÇLÜ BiR GALATASARAY OLACAK"

SAHA: Torrent'in vereceği rapor değerlendirilerek kiralıktan geri dönecek oyuncularımızın, eldeki futbolcularımızın performansı ve transfer ihtiyacı olan yerlere aday isimlerin maliyetleri, bütçe... Bunlara bakacağız!

MASA: Yakın zamanda TFF seçimleri var. Orada mutlaka Galatasaray'ın haklarını savunacak, en azından haksızlıkların önünde duracak bir yönetim kurulu olacak. Bunu da mayıs ayı sonuna kadar yönetimde olmasa dahi sayın Burak Elmas ile birlikte karar vereceğiz.

KASA: Geçen dönem Token projesinden 16 milyon dolar, UEFA'dan 14 milyon Euro geldi, bu yok. Yayın ihalesi 500'den 150 milyon dolara indi. Bankalar Birliği anlaşmasının ilk ödemesi geliyor. O da 250-300 milyon TL civarı. Geçen yıl alınan futbolcuların bonservis taksitleri var. Hepsine baktığınızda eksi 1 milyar TL ile başlıyorsunuz. Bunun karşılığında gayri menkul satmayacağız. Biz bir şeyleri satmaya değil, büyüt meye geliyoruz. Biz zaten büyütmenin Galatasaray'ı ileriye götüreceğine inanıyoruz."

(A Spor)