Nazifoğlu'nun tespitleri şu şekilde:

* Ödemeleri zamanında yapmalıyız.

* Herkesin saygı duyacağı bir teknik adamla çalışmalıyız.

* Takımın dengesini bozacak yüksek maaşlı futbolculara teklif yapmayacağız.

* Mümkün olduğu kadar kiralık oyuncu almamalıyız.

* İmza parası vermektense, bonservis ödemeyi tercih ederim.

* Türkiye’yi tanıyan ve başarılı olmuş yabancılarla çalışmak avantaj olur.

Sinan Engin: "Galatasaray kazanamaz, bu böyle gitmez!" Sinan Engin: "Galatasaray kazanamaz, bu böyle gitmez!"

Nazifoğlu’nun hazırladığı rapor doğrultusunda Öztürk yönetimi harekete geçerken, kendisi için bir bütçe belirledi. Henüz hesaplar görülmedi. Kulübün durumu net olarak bilinmiyor. Ancak en kötü şartlara hazırlıklı olarak Öztürk, Nazifoğlu’na teknik direktör ve transferde harcaması için 25 milyon euro’luk bir bütçe verecek.

LEVENT NAZİFOĞLU YA DA CENK ERGÜN

Galatasaray'da başkan adaylarının en önemli şube olan Futbol ile ilgili düşünceleri netleşmeye başladı. Domenec Torrent ile önümüzdeki sezon devam etmeme kararında olan iki başkan adayının hedefindeki isimler de büyük oranda belli oldu.

Sarı kırmızılılarda göreve talip olan Metin Öztürk futbolun başına Dursun Özbek döneminde de görev alan, aynı zamanda kulübün eski sporcusu olan Levent Nazifoğlu'nu getirecek.

Nazifoğlu hem tam mesai ile Florya'nın başında bulunacak hem de Sportif A.Ş.'de yönetim kurulu üyesi olacak. Diğer başkan adayı Eşref Hamamcıoğlu da seçilmesi durumunda yine G.Saraylılar'ın tanıdığı bir isim ile çalışacak: Cenk Ergün.

Sarı kırmızılı kulüpte birçok görevde bulunun Ergün de başkan Hamamcıoğlu olursa Sportif A.Ş. yöneticisi ve futbolun patronu olarak Florya'ya geri dönecek.

Ayrıca Metin Öztürk'ün uzun yıllar çalışmak istediği teknik direktör ise Nuri Şahin. Öztürk, Antalyaspor'da önemli işler yapan genç teknik adamın G.Saray'daki futbol yapılanmasını uzun yıllar yönetip uluslararası futbol dünyasındaki çevresi ile başarılı olacağına inanıyor.

Eşref Hamamcıoğlu'nun ise Fransız kökenli bir yabancı teknik adamla ile çalışmayı düşündüğü belirtiliyor.

(Fotospor)