G.Saray önce Mevlüt'le 2.3 milyon Euro'ya ön protokol yaptı sonra da St. Etienne ile 4 milyon Euro'ya anlaştı. İş sadece resmi imzalara kaldı.

G.Saray, ezeli rakibi Fenerbahçe ile kadrosuna katmak için kapıştığı Mevlüt Erdinç transferinde işi bitirdi! Menejer Pierre Frelot ile İstanbul'da üç gündür görüşmeler yapan Ünal Aysal'ın milli golcü ile yıllık 2 milyon 300 bin euro karşılığında 3+1 yıllık ön protokol yaptığı öğrenildi. Daha önce 2 milyon euroya anlaşma yapan yönetim Fenerbahçe'nin devreye girmesi ile 300 bin euro daha zam yapmak zorunda kaldı. Menajeri aracılığı ile her konuda anlaşma sağlanan Mevlüt Erdinç'in milli takımdan dönene kadar kulübü Saint Etienne ile 4 milyon euro bonservis bedeli için ödeme planını belirlemeye çalışacaklar. Yaklaşık bir aydır Fransasız kulübü ile bonservis pazarlıklarını sürdüren ve Mevlüt için söz alan başkan Aysal ve yöneticiler önümüzdeki hafta Mevlüt'ün bonservis bedeli için ödeme planını belirleyecekler. Saint Etienne'in ilk görüşmede 5.2 milyon euro istediği bonservis bedelini Cimbom, 4 milyon euroya çekti.

HAZİRAN AYININ İLK HAFTASI AÇIKLANACAK


Ve bu gelişmeler neticesinde hem Fransız kulübüyle hem de Mevlüt Erdinç ile ön imzalar atıldı. Ancak tek küçük sorun bonservis bedeli için ödeme planı. Fransız kulübü 4 milyon euroyu iki eşit taksitte almak istiyor. Yönetim yarısı peşin kalan yarısını altı aya yaymak istiyor. Menejer Ceylan Çalışkan ve Frelot bu sorunu çözmesi halinde resmi imzalar haziran ayının ilk haftasında atılacak ve transfer duyurulacak. Sonra resmi imzalar atılacak.