DHA - Denizli'nin Acıpayam İlçesi'ne bağlı Kumavşarı Mahallesi'nde, üzerinde Galatasaray forması varken geçen şubat ayında kalp krizi sonucu ölen lise öğrencisi 17 yaşındaki İbrahim Özgür'ün mezar taşına, ailesi tarafından çok sevdiği Galatasaray'ın amblemi konuldu.

Acıpayam Ticaret Lisesi 2'inci sınıf öğrencisi İbrahim Özgür, Kumavşarı Mahallesi'ndeki evinden Galatasaray formasıyla çıktıktan sonra yolda yürürken kalp krizi geçirerek yere yığılıp yaşamını yitirdi. Talihsiz öğrencinin mezarını yeni yaptıran ailesi, mezar taşına İbrahim'in çok sevdiği ve hayatta iken 'Biricik aşkım' dediği Galatasaray'ın amblemini yaptırdı. Baba Ramazan Özgür şunları söyledi:

"Rahmetli oğlum hayatta iken, üzerinden hiç Galatasaray formasını çıkarmazdı. Kalp krizi geçirmeden üç gün önce Fenerbahçeli arkadaşları kendisine, 'Çıkar o formayı, Fener'e gel' demişler. Oğlum da, 'Öleceğimi bilsem o formayı çıkarmam' demiş. Benim futbolla ilgim yok. Ancak oğlum Galatasaray'ı o kadar çok seviyordu ki, ruhunun huzura kavuşması için mezar taşına Galatasaray'ın amblemini koydurttuk."

'HAKAN ŞÜKÜR'E HAYRANDI'

Anne Meryem Özgür ise her gün oğlunun fotoğrafına bakıp gözyaşı döktüğünü, ayrıca mezarını da sık sık eşiyle birlikte ziyaret ettiklerini belirterek şöyle dedi:

"Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın. Acımız büyük. İbrahim'i çok genç yaşta kaybettik. Galatasaray ile sevinip, Galatasaray ile üzülürdü. Ben bile onun sayesinde Galatasaray'ın maçlarını takip ediyordum. Hakan Şükür'e hayrandı. Onun çok sevdiği Galatasaray, az da olsa bizim için de teselli oluyor."