OSMAN ŞENHER: "HAKEMLER KAFAYA TAKMIŞ"

Hakemler iki haftadır tam bir fiyasko. Gaziantep’in iptal edilen üçüncü golü öncesi yapılan faul var. Pozisyon hakemin gözünün önünde oluyor. Jimmy Durmaz rakibin sert hareketiyle yere düşüyor. Alper Ulusoy devam diyor ve top gol oluyor. Bu pozisyonda faulu kendisi de görüyor, VAR’a neden bakmak gereği duyuyor onu da bilmiyorum. Dört dakika maç durdu, daha sonra golü iptal etti. Böyle hakemlik olmaz. Hakikaten Galatasaray’a yazık oluyor. Futbolcular geriliyor, taraftarlar geriliyor, bu nasıl hakemlik? Anladığım kadarıyla Galatasaray’ı kafalarına takmışlar. Bu şartlar altında sarı-kırmızılıların şampiyonluk yarışını götürebilmesi mümkün değil. (MİLLİYET) 

SERKAN KORKMAZ: "SÜPER LİG, BU HAKEMİ GERİYOR"

Hazırlık maçlarıyla Galatasaray'ın 10 numaralı formasını 100'ün üzerinde terletmiş bir futbolcu için bu gollerden en az on tane atmış olmalıydı. Aynı Belhanda'nın, Ahmet Çalık'ın kırmızı kart görmesine neden olan lakaytlığıyla yine yaka silktirdiğini de tarihe not düşelim. Dün akşamki nefes kesen maçın sonucunda iki puan kaybeden Galatasaray için kalan 6 maçını da kazanmak şu anki futbolu ve kadro derinliğiyle adeta İMKANSIZ. Alper Ulusoy'u hiçbir zaman beğenmedim. Kararları doğru ya da yanlış tartışılır ama Süper Lig seviyesi onu çok geriyor. (FOTOMAÇ)

RIDVAN DİLMEN: "TFF'DE ÇOK ENTERESAN ŞEYLER OLACAK"

"Biz bugün oyunu konuşmayalım. 0-0 başladı, 3-1 oldu, 3-1 oldu tüm skorlar yaşandı. Deplasmanda takımı da ev sahibi takım da öne geçti. Maça damgasını vuran hakem kararları ve sezon kararları oldu. Fenerbahçe kendisine yoldaş arıyordu, şimdi bugün Galatasaray da geldi. Beşiktaş pek fazla bir şeye karışmıyor. Bugünden itibaren Galatasaray da devreye girecek. Hakemin yaptıklarını doğruları yanlışları çok enteresan şeyler olacak"