Demokratik Kongo Milli Takımı antrenmanında sakatlanan Luyindama'nın kasık bölgesinde sorun olduğu ve bu hafta oynamasının kesinlikle söz konusu olmadığı belirtildi. Milli takım kadrosundan çıkartılan oyuncunun kesin durumu salı günü yapılacak kontroller sonrası belli olacak. Demokratik Kongo Milli Takımı doktorlarının Luyindama ile ilgili 3 haftalık bir tedavi programı öngördüğü, bunu da oyuncuya ilettikleri öğrenildi. Sarı-kırmızılı kulüp ise Kongolu doktorların daha önceki yanlış teşhislerinden dolayı temkinli hareket ediyor.  

Ryan Babel'de koronavirüs semptomları

Son olarak Hollanda Milli Takımı'nda Ryan Babel de kadrodan çıkarıldı. 3 testi negatif sonuçlanan Galatasaraylı futbolcu önce koronavirüs semptomları taşıdığı için takımdan uzaklaştırıldı ve son olarak 4. testi pozitif çıktı.

Marcelo Saracchi'ye özel izin Galatasaray'da Saracchi'nin milli arada soluğu ülkesinde aldığı ortaya çıktı. İkinci kez baba olmasından dolayı Teknik Direktör Fatih Terim'den ekstra izin alan Uruguaylı sol bekin ailesinin yanına gittiği belirtildi. Diğer taraftan Galatasaray'da 3 günlük iznin ardından Kayserispor maçının hazırlıklarına bugün devam edilecek.