Galatasaray ile Ümit Milli Takım'ın oynadığı hazırlık maçında ikili mücadele sonrasında yaşanan gerilimde Marcao'nun, milli futbolcu Halil Dervişoğlu'na tokat attığı ve olayları sonraıs Ümit Milli Takım teknik direktörü Tolunay Kafkas'ın 70. dakikada takımı sahadan çektiği iddia edildi. Bu haber üzerine Halil Dervişoğlu, sosyal medya hesabından açıklama yaptı ve tokat olayının yaşanmadığını duyurdu.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Halil Dervişoğlu "Bugün basında yer alan dünkü Galatasaray maçı ile alakalı olay nedeniyle açıklama ihtiyacı hissettim. Her futbol maçında olabilecek olaylardan biri yaşanmıştır ama iddia edildiği gibi tokat atma olayı yoktur. Sadece pozisyonun getirdiği itişmeler olmuştur. Ve sonrasında da el verip oyuna devam edildi. Bu olay bizim yakında oynayacağımız maça olan motivasyonumuzu etkilemeyeceğini açıklama isterim." ifadelerini kullandı.

ASLINDA NELER OLDU?

Hürriyet'in haberine göre; 60’da bir pozisyonda Halil düdükten önce vuruş yapıyor ve ikili itişip kakışıyor. Fatih Terim, sarı kart gören Marcao’yu kenara alıyor. Maç 10 dakika daha oynanıyor ve 2 hocanın ortak kararıyla 70’de bitiriliyor

Webaslan