Mostafa Mohamed'in bonservisini almak istediği bilinen sarı kırmızılılar, Mısır'dan biz yıldız daha kadrosuna katmak istiyor.

Mısır basınında yer alan habere göre Galatasaray, El Ahly'de forma giyen Mohamed Magdy 'Afsha' için resmi transfer teklifini oyuncunun kulübüne iletti.

İŞTE O TEKLİF

Haberin detaylarında yer verilen bilgilere göre Galatasaray, El Ahly'ın 10 numarası Afsha için kiralama teklifinde bulundu. Sarı kırmızılılar, daha önce de ilgilendiği yıldız isim için 1.5 milyon dolarlık kiralama teklifi yapmıştı.

SATIN ALMA OPSİYONU DA OLACAK

Bununla beraber Cimbom, 3 milyon El Ahly yönetiminde 3 milyon dolarlık satın alma opsiyonunu da sözleşmenin içinde sundu.

EL AHLY 6 MİLYON İSTİYOR

Öte yandan Mısır temsilcisi, oyuncusu için 6 milyon dolarlık satın alma opsiyonu koydurmak istiyor ve müzakereler devam ediyor.

MOHAMED MAGDY 'AFSHA' KİMDİR?

6 Mart 1996'da Mısır'da dünyaya gelen Afsha, 1.68 boyunda ve 10 numara pozisyonunda forma giyiyor. Öte yandan yıldız isim, sağ ve sol kanatta da forma giyebiliyor.

Kariyerine Enppi SC U23'te başlayan Afsha, daha sonra El Raja, Pyramids ve El Ahly'de oynadı. Afsha bu sezon toplamda 4 maça çıktı ve 2 gol 3 asist üretti.

(Sporx)