Sarı-kırmızılı takımın golcülerinden biri olan Konstantinos Mitroglou’nun takımdan ayrılacağı iddia edildi. Mitroglou, Galatasaray’dan ayrılıyor mu? Marsilya’ya mı dönüyor? Tüm detaylar haberimizde…

Mitroglou sezonun son bölümünde forma giyememişti

Devre arasında Olympic Marsilya'dan 1 buçuk yıllığına kiralanan Yunan golcü Konstantinos Mitroglou, sakatlığı nedeniyle sezonun son bölümünde forma giyememişti.

Mitroglou, kritik bir gole imza atmıştı

Fakat; Akhisar'la İstanbul'da yapılan maçta, uzatma dakikalarında attığı son saniye golü, şampiyonluğun kazanılmasında kilit anlardan bir tanesi olarak gösterildi. 

Kostas Mitroglou'nun menajeri Radyospor'a konuştu

Son günlerde, Galatasaray'ın oyunun bir yıl daha devam eden kiralık sözleşmesini feshedileceğinden bahsedilirken, bu konuda tecrübeli futbolcunun temsilcisi Panos Galariotis net konuştu.

Mitroglou'nun menajeri, Yunan oyuncunun kalacağını açıkladı

Radyospor'da Özgür Sancar'ın bu konudaki sorularını yanıtlayan Yunan menajer futbolcunun Galatasaray’da devam edeceğini ifade etti.

Panos Galariotis: "Kostas devam edecek"

Panos Galariotis yaptığı açıklamada, ”Kostas devam edecek. Benim bir şüphem yok. 1 yıl daha sözleşmesi var. Türk basınında çıkan haberler konusunda bir şey yapamam. Fakat size söyleyebileceğim tek şey devam edecek olmasıdır" ifadelerini kullandı.

Kostas Mitroglou, Galatasaray'da kaç gol attı?

Kostas Mitroglou, Galatasaray’da 10 maçta 264 dakika süre aldı ve 1 gol 1 asistlik performans ortaya koydu.

Galatasaray, Mitroglou için kiralama bedeli ödememişti

Hatırlanacağı gibi Galatasaray, futbolcunun kiralanması sebebiyle Marsilya kulübüne herhangi bir bedel ödememişti.

Mitroglou, Galatasaray'da ne kadar para kazanıyor?

Mitroglou’nun ise 2018-2019 futbol sezonu için net 1.500.000 Euro ve 2019-2020 sezonu için net 2.600.000 Euro sabit transfer ücreti alacağı açıklanmıştı.

Galatasaray'ın forvetleri eleştirilmişti

Uzun bir süre forvetsiz oynamak zorunda kalan Galatasaray, Mbaye Diagne ve Kostas Mitroglou'yu transfer etmesine karşın taraftarların eleştirileri dikkat çekmişti.

Vedat Muriç Galatasaray'ın gündeminde

Şampiyonlar Ligi'nde mücadele verecek Galatasaray ile ilgili transfer haberlerinin ardı arkası kesilmezken gündeme de çeşitli futbolcuların ismi geldi. Onlardan biri de Vedat Muriç oldu.

Muriç transferindeki engel yüksek maliyeti

Vedat Muriç transferinin gerçekleşmesi için tek engelin, Rizespor'un futbolcu için istediği yüksek bonservis bedeli olduğu ifade ediliyor. 

Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır