Mustafa Muhammed’in Kasımpaşa maçında attığı penaltı golünden sonra yaptığı hareket ilk anda “tuz döküyor” gibi anlaşıldı ancak bu hareketin “kahve sunumu” olduğu Ömer Bayram’la gol sevincinin devamında ortaya çıktı. Muhammed’in gol sevinci tahmin edildiği gibi İrfan Can Kahveci’ye göndermeydi.

Bunu Muhammed’in kullanmasının hikayesi ise daha da ilginç. Geldiği günden bu yana İrfan Can’la ilgili haberlerle karşılaşan Mısırlı oyuncu, arkadaşlarından olayın iç yüzünü öğrendi. Milli oyuncunun Galatasaray'a gelmek istemesine rağmen Fenerbahçe’ye gitmesine üzüldü. Hiçbir futbolcunun bunu hak etmediğini söyledi. Zamalek Başkanının, Türkiye’ye gelmemesi ve Galatasaray’da oynamaması için kendisine baskı yaptığını fakat kendisinin özgür bir insan olduğunu anlattı. 

Mustafa Muhammed, Ağustos 2017'de Bafetimbi Gomis’ten bu yana forma giydiği ilk üç Süper Lig maçında da gol atan ilk Galatasaray oyuncusu oldu.

Terim'den futbolculara ev ödevi

Buz ve çamurlu zeminde Kasımpaşa'yı yenerek liderlik koltuğundaki yerini koruyan Galatasaray'da, Terim futbolculara iki gün izin verirken; ligdeki Alanya deplasmanı öncesi, oyuncularından kupada kaybettikleri maçı tekrar izlemelerini istedi.

(Fanatik)