Sarı-kırmızılılarda Mısırlı futbolcunun görüşmeler esnasında yaşadığı süreçle ilgili çarpıcı bir gerçek ortaya çıktı. İşte Mostafa Mohamed'in menajerinin planı...

G.SARAY'IN YANITI ORTAYA ÇIKTI

Mısırlı golcünün menajerlerinin oyuncuyu Galatasaray’dan koparmaya kararlı oldukları öğrenildi. Yıldız futbolcuyu eski kulübü Zamalek’e götürmek için adımlar atılırken, sarı-kırmızılı yöneticiler, ‘2 milyon doları getirin, gitmesine izin verelim’ dedi.

KASITLI OLARAK DOLAŞIMA SOKTU

Mostafa Mohamed’i Galatasaray’dan koparmak için kararlı olan menajerler, Bordeaux işi yatınca golcü oyuncuyu eski kulübüne götürme adına çalışmalara başladı. Sarı-kırmızlılar bu gelişmenin ardından 2 milyon dolar isterken, Mısır ekibi oyuncunun mutsuz olduğu haberlerini kasıtlı olarak dolaşıma soktu.

MISIR BASININA HABER YAPTIRILDI

Böylece Mostafa Mohamed konusu Arap saçına döndü. Bordeaux’ya transferi son dakikada Zamalek’ten izin çıkmayınca gerçekleşmeyen Mısırlı forvet için menajerleri yeni bir senaryoyu gündeme soktu. Buna göre 23 yaşındaki futbolcunun Galatasaray’da mutsuz olduğu, Fatih Terim ile çalışmak istemediği menajerleri tarafından Mısır basına haber yaptırıldı.

HEDEFLERİ ORTAYA ÇIKTI

Böylece oyuncunun gitmesi için zemin hazırlanmaya başlandı. Oyuncu menajerlerinin Mohamed’i Bordeaux işinin yatmasından sonra ilk planda Zamalek’e geri götürmek istediği ve devre arasında da Avrupa’ya transferinin hedeflendiği ortaya çıktı.

G.SARAY TALEBİNİ İLETTİ

Bu hamle karşısında Galatasaray ise 1.5 sene için ödemek durumunda kalacağı 2 milyon doları Mısırlılardan istedi. Mohamed’i Galatasaray’dan koparma adına kararlı olan menajerlerin Zamalek hamlesine ‘2 milyon doları getirin gitmesine izin verelim’ hamlesiyle yanıt veren sarı-kırmızılılar böylece oyuncundan hemen vazgeçmeyeceğini gösterdi.

SÜRE SIKINTISI 

Diğer taraftan Bordeaux işinin gerçekleşmemesinin tek taraflı olmadığı belirlendi. Fransızların 6 milyon euroyu peşin vermeyip 1.5 sene içinde ödemek istemesinin de yine sürecin tıkanmasına neden olduğu ortaya çıktı.

MISIR EKİBİNDEN TMS İDDİASI

Galatasaray’dan Bordeaux’ya transferinde son anda ortaya çıkan pürüz nedeniyle takımında kalan Mustafa Muhammed için Mısır basını tarafından ilginç bir iddia ortaya atıldı. Satın alma opsiyonunu Zamalek kulübünün peşin istediği belirtilse de, sarı-kırmızılıların bu opsiyonu aktif hale getirmesinin TMS sistemi üzerinden mümkün olduğu öne sürüldü. Cim-Bom’un bunu aktif hale getirmesi durumunda oyuncunun bonservis bedelini de daha sonra yatırabileceği ifade edildi.

'MOHAMED BİZE SÖZ VERMİŞTİ'

Mostafa Mohamed'in Bordeaux’a transferinin gerçekleşmemesini L’Equipe de sayfalarına taşıdı. Haberde Bordeaux Başkanı Gerard Lopez’in açıklamalarına da yer verildi. Lopez’in, “Transferin gerçekleşmemesi nedeniyle hem biz hem de Mustafa Muhammed çok üzüldü. Transferde bir sorun çıkmayacağına dair bize söz verilmişti” dediği yazıldı.

Kaynak: Milliyet