Mostafa Mohamed transferi tam bir kaos haline geldi. Mısırlı golcünün babası Zamalek kulübünü bastı. RMC Sport'a konuşan Mustafa Mohamed'in babası, “Mustafa'nın Bordeaux'ya transferini çözmek için Zamalek kulübündeyim. Galatasaray, Mostafa'nın opsiyonunu kalıcı olarak etkinleştirmeyi kabul etti. Mostafa Fransa'da sözleşme imzalayana kadar Zamalek kulübünün genel merkezinden ayrılmayacağım.” dedi.

Bordeaux ile Galatasaray; 6 milyon Euro'luk otomatik satın alma opsiyonlu kiralama için anlaştı. Galatasaray, Mısır'da elinde bulundurduğu kendi satın alma opsiyonunu Zamalek tarafında kullanmaya çalışıyor. Sorun ise Mısır kulübünün bloke yapması.

FALCAO RESMEN AYRILDI

Galatasaray, "Profesyonel futbolcu Radamel Falcao Garcia Zarate ile şirketimiz arasındaki sözleşmeler karşılıklı olarak sonlandırılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" açıklamasını yapmıştı.

Sarı-kırmızılı takımda oynadığı 2 sezonda 150 milyon lira maliyeti olan Falcao'nun ayrılık maliyeti de belli oldu.

Milliyet'in haberine göre İspanyol ekibi Vallecano, 35 yaşındaki golcünün maaşının 2 milyon Euro'luk kısmını öderken, Galatasaray ise 3 milyon Euro'luk kısmını ödeyecek. 35 yaşındaki yıldız, sarı-kırmızılı formayla çıktığı 43 maçta 20 gol ve 3 asist üretti.

(Milliyet)