Mısır’ın Zamalek Kulübü Futbol Genel Direktörü Eşref Kasım, Galatasaray’a transfer olmadan önce Mustafa Muhammed'in sözleşmesini uzattıklarını açıkladı. St.Etienne tarafından ortaya atılan komisyon iddiaları sonrasında kendisi ve Başkan Basem Mursi’nin görüşmelere girmediğini söyledi.

Eşref Kasım kulüp televizyonunda yaptığı açıklamada, “Kiralamanın bizim yararımıza olması çok önemliydi. Mustafa Mohamed'in anlaşması sona erdi. Satın alma hakkı ile bir buçuk sezon kiralık olarak Galatasaray’ın oyuncusu oldu. Allah yolculuğunda kendisine yardım etsin. Dilediği her şeyi başarsın . En önemlisi Mustafa'nın hayalini gerçekleştirdik. Artık takıma odaklanıp Zamalek taraftarlarının isteklerini gerçekleştirmeye çalışacağız” dedi.

Muhammed 1.5 yıl kiralama için 2 milyon dolar, artı 2021 Aralık ayına Galatasaray’ın 4 milyon dolar daha ödemesi durumunda bonservisinin alınması konusunda anlaşıldı. Ancak Zamalek tarafına göre bu kesin satın alma opsiyonu değil. Kendilerinin anlaşmayı kabul etmesi gerekiyor. Gelen bilgilere göre Zamalek, Muhammed’in sözleşmesini Galatasaray’la anlaşmasından bağımsız olarak 30 Haziran 2024 tarihine  kadar uzattı.

(Fotomaç)