Onze Mondial bir kez daha Belhanda’nın Fransa’ya  geri döneceğini iddia etti… Florian Sermazie derginin canlı yayınında yaptığı açıklamada, Faslı oyuncuyu Katar ve Suudi Arabistan’dan takımların istediğini ama Belhanda’nın gözünün Lig-1’e dönmek olduğunu söyledi. Birkaç takımın Faslı oyuncuyla ilgilendiğini iddia etti.

Bu arada bir süredir Galatasaray’ın Onyekuru’nun bonservisi almak için Monaco ile yaptığı görüşmelerde Belhanda’yı takasta kullanmak istediği iddia ediliyordu. Monaco’nun şimdiye kadar Onyekuru için ciddi bir talip bulamadığı için takası düşünmeye başladığı gelen bilgiler arasında.

İki futbolcu da istiyor

Galatasaray'dan ayrılmak istemeyen, indirim kabul etmeyen, uzun süreli sözleşme olursa indirime sıcak bakan, bir türlü istenilen performansı veremeyen ve taraftarında büyük tepki gösterdiği Faslı yıldız Younès Belhanda konusunda Henry Onyekuru takasıyla mümkün olabiliyor. Kendisini isteyen Arap takımlarına hayır diyen Belhanda'nın Fransa'ya dönmek ve orada futbol oynamak istemesi Monaco teklifine sıcak bakmasına neden oldu. Galatasaray'da mutlu olan Henry Onyekuru ise yine sarı-kırmızılı kulüpte oynamak istiyor. Kiralanma konusunda zaten istekli olan Onyekuru'nun bonservisiyle alınması konusunda da istekli olduğu ve kendisi için sorun olmadığını söylediği bildirildi.

Kaynak: Fotospor