Cengiz Ünder'i sezon başında Roma takımına transfer eden tecrübeli isim, Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar'ın sorularını yanıtladı. 

'Galatasaray'ın altyapısından takip ettiğimiz oyuncular var'

"Ben size isim veremem Türk oyuncular hakkında. Biz oyuncuları izliyoruz ama Türkiye'den önemli isimleri izliyoruz. Galatasaray'ın altyapısında isimlere bakıyoruz. Bunları takip ediyoruz. Bayram Tutumlu ve oğlu beni birçok oyuncu hakkında uyarıyor. Roma ikinci takımında Rezan Çorlu var. Onun da geleceği olduğunu düşünüyorum."

'Cengiz Ünder beklediğimiz performansı gösterdi'

"Cengiz Ünder'den gerçekten memnunuz. Son derece normal bir adaptasyon sürecinden sonra beklediğimiz performansı gösterdi"

Cengiz Ünder transferini anlattı

"Öncelikli olarak bu oyuncunun varlığından beni haberdar eden kişi Bayram Tutumlu. Sevilla takımında Poulsen gibi önemli işler yaptık. Bayram Bey'in oğlu İshak Tutumlu'nun sayesinde bu transfer oldu. Göksel Gümüşdağ ve ekibi ile görüştük. Onların yardımı ile bu transferi gerçekleştirdik. Pek çok kulüp kendisi ile ilgileniyordu. Kolay bir transfer olmadı. Manchester City mesela ilgilenen bir kulüptü."

Cengiz Ünder'e transfer teklifi var mı?

"Çok genç bir oyuncu. Çok önemli bir oyuncu olacağını düşünüyoruz. Biz de bu potansiyeli ortaya çıkarması için yardım ediyoruz. İleride Iniesta mı olur, David Silva mı olur bilemem ama önemli bir oyuncu olacak. Cengiz Ünder hakkında elimize ulaşmış bir teklif yok. İzlediklerini biliyoruz. Çok büyük kulüplerin ajandasında Cengiz Ünder var. Bayram Tutumlu'nun Barcelona kulübü ile yakın ilişkileri var. Onların takip ettiklerini bana söyledi."

'Roma'da kendimi iyi hissediyorum'

"Roma'da kendimi iyi hissediyorum. Her zaman kendimizi geliştirmek grekiyor. Her zaman daha iyisini yapabilir misiniz? Evet yapabilirsiniz! Ben de bunun peşindeyim. Sevilla'da güzel günler geçirdim. Sevilla benim evim. Ben daha çok profesyonel düşünmek gerektiği kanaatindeyim."