İtalyan basınında Roma'nın, stopere Sao Paulo'dan Maidana ve Galatasaray'dan Ozan Kabak'ı, orta sahaya ise Leander Dendoncker'i istediklerine dair haberler çıkmıştı.

Bu iddialar ile ilgili Gazzetta'ya konuşan Monchi, "Herkes, bizden 3 ya da 4 önemli transfer bekliyor. Fakat, benim için ara transfer dönemi, takımı büyük ölçüde değiştirme dönemi değildir. Sadece küçük birkaç şeyi değiştirirsiniz. Eğer, ocak ayında 4-5 oyuncu alıyorsanız, yaz aylarında çok büyük hatalar yapmışsınız demektir." cevabını verdi.

"BU YIL BİZİM İÇİN ZOR GEÇİYOR!"

Sözlerini sürdüren İspanyol futbol adamı, "Bu yıl bizim için çok zor geçiyor. Önemli paralar kazandık ve başlangıçta iyi sonuçlar aldık. Sonra zorlu dönemler yaşadık. Fakat, nasıl biteceğini şimdiden bilemeyiz. Hala tüm turnuvalarda mücadele ediyoruz." diyerek sözlerini sürdürdü.

"BAZI NOKTALARDA HATALAR YAPTIĞIM DOĞRU"

Yaz transfer döneminde bazı hatalar yaptığını itiraf eden Monchi, "Bunu saklamayacağım. Bazı noktalarda hata yaptığım doğru. Ben her zaman öz eleştirimi yapıyor ve kendi yüzüme vuruyorum. Çünkü, en önemlisi budur. Roma'da ve Sevilla'da çok şanslıydım. Çünkü, buralarda özgürce çalışma imkanım oldu ama hatalıysam hatalıyımdır. Pallotta bir keresinde bana şöyle demişti: Bu senin bu takımın, bu senin Roman" sözleriyle konuşmasını noktaladı.

Sporx