Montella, Corriere dello Sport'a verdiği röportajda Galatasaray'dan bir futbolcuyu Roma Teknik Direktörü Jose Mourinho'ya önerdi.

"YUNUS AKGÜN'ÜN ÇOK İLGİNÇ YETENEKLERİ VAR"

"Roma'ya Yunus Akgün'ü önerebilirim. Galatasaray'da şu an iyi bir dönem geçirmiyor ama çok ilginç yetenekleri olan bir hücum oyuncusu."

"ROMA'DA DOĞDUM VE BÜYÜDÜM"

"Ben hala Roma taraftarıyım. Roma'da doğdum ve büyüdüm. Başka bir takımı tutma ihtimalim yok. Hatta kız kardeşlerim bile Roma taraftarıdır."

"MOURINHO BAŞARILI OLACAK"

"Roma'yı takip ediyorum. Kolay bir sezon olmuyor. Çok önemli oyuncular sakatlandı; Dybala ve Spinazzola. Kuzenim de her zaman Olimpiyat Stadyumu'na gider ve bana oradan videolar atar. Atmosfer hep harika. Takım bence Mourinho ile birlikte başarılı olacak. Amerikalı takım sahiplerini de beğeniyorum. Az konuşuyorlar, plan yapıyorlar ve ellerinden geleni veriyorlar."

"2001 ROMA ŞAMPİYONLUĞU, UNUTULMAZ"

"2001'de Roma ile yaşadığım şampiyonluk, futbol kariyerimin en unutulmaz anıydı. Ayrıca, İtalya ile final oynadığım EURO 2000'de çocuklarıma her zaman anlatacağım zamanlardan biridir."

"KALBİMİN DERİNLİKLERİNDE"

Jurgen Klopp şans vermiyor, Galatasaray görüşüyor Jurgen Klopp şans vermiyor, Galatasaray görüşüyor

"Roma'da olduğum zaman çocuklarımla birlikte maçlara gidiyorum. Hala çok güçlü duygularım var. Roma kalbimin derinliklerinde. Hayatımın 10 yılı Roma'da geçti."

(CDS)