Menajer Becali, Pisa Sportif Direktörü ve Başkanı Chiellini'nin transferde önemli rol oynadığını açıkladı. Becali, Morutan'ın gelişimi için doğru tercihi yaptığını ifade etti.

GİORGİO CHİELLİ'NİN KARDEŞİ ÖNEMLİ ROL OYNADI

Dries Mertens'in sözleşmesi neden uzatılmadı? Dries Mertens'in sözleşmesi neden uzatılmadı?

"Oyuncum, hayal ettiği maaşa, iyi paraya ulaşmak adına Galatasaray'dan aldığı para ve ikramiyelerle Sivasspor'a gidebilirdi. Pisa'da mükemmel bir futbol havası var, geldiğine kendini inandırdı. Giorgio Chiellini'nin kardeşi, Claudio Chiellini, çılgın birisi. Pisa'nın başkanı ve Sportif Direktörü, transferde önemli rol oynadı." dedi.

MORUTAN PARAYI SEÇMEDİ

"Morutan, Serie B'de oynamayı kabul ettiğinde mevcut maaşı göze alındığında, para kaybetti diyebiliriz. Hocasını da değiştirdiler. (Pisa için) Serie A'ya çıkmak için final oynayan bir teknik adamı kovdular. Her şeye rağmen Morutan, kendini bırakmıyor. Çok koşuyor ve mücadele ediyor. Parma'dan daha iyi futbol oynadıklarını görüyoruz."

23 yaşındaki futbolcu, bu sezon Pisa formasıyla 6 maçta görev aldı. Rumen oyuncu, çıktığı maçlarda 1 gol ve 1 asist kaydetti. 386 dakika sahada kaldı.

SATIN ALMA OPSİYONU İTALYANLARDA

Morutan'ın en 25 maçta 45 dakika süre alması ve takımının Serie A'ya çıkması durumunda 5.5M€'luk zorunlu satın alma opsiyonu bulunuyor.