Galatasaray ve Sivasspor, Morutan'ın sezon sonuna kadar kiralanması konusunda anlaşmaya vardı.

Roberto Mancini'den Antonio Conte'ye Galatasaray uyarısı Roberto Mancini'den Antonio Conte'ye Galatasaray uyarısı

Oyuncunun yıllık ücretini, Kırmızı-beyazlı ekip karşılayacak.

Genç futbolcunun yarına kadar Sivasspor'un kampına katılması bekleniyor.

RIZA ÇALIMBAY NE DEMİŞİT?

Çalımbay, "Başkanımız uğraşıyor. Olabilirse iyi olur. Verdiğimiz isimlerden bir tanesi. Gerçekten iyi bir oyuncu. Belki istediği şansı orada bulamamıştır. Türkiye'ye uyum sağlayamamıştır. Bizde olabilir. Avrupa kupası da oynayacak. Onun için çok çok önemli. Galatasaray'a çok kuvvetli şekilde geri dönmek isteyecektir. Bizim orası bir fırsat olabilir. Neticede bu Galatasaray'a, Morutan'ın düşüncesine bağlı." dedi.

3 GOL, 5 ASİSTLE OYNADI

Geçtiğimiz sezon büyük umutlarla Galatasaray'a gelen Rumen oyuncu, Sarı-Kırmızılı forma ile 33 karşılaşmada görev aldı. 23 yaşındaki kanat oyuncusu, 3 gol, 5 asist kaydetti.

Romanya Milli Takımı'nda forma giyen Morutan 3 kez milli formayı terletti.

MBAYE DİAGNE KAMPTAN AYRILDI

Sarı-kırmızılılarda istenmeyen adam ilan edilen ve teknik direktör Okan Buruk'un da kadroda düşünmediği Senegalli oyuncu Mbaye Diagne, Galatasaray'ın Avusturya kampından ayrıldı.

FATİH KARAGÜMRÜK'Ü KABUL ETTİ

Teknik direktör Okan Buruk'un kadroda düşünmediği Mbaye Diagne'ya Süper Lig ekiplerinden VavaCars Fatih Karagümrük talip oldu. 30 yaşındaki Senegalli futbolcu, İstanbul ekibinin teklifini kabul etti ve kamptan ayrıldı. 

Transfer görüşmesi için kamptan ayrılan Mbaye Diagne, sağlık kontrollerinden geçtikten sonra VavaCars Fatih Karagümrük'e imza atacak.

(GsGazete)