Galatasaray’da “gençleşme operasyonu” erken patladı. Fatih Terim devre arasında bir kez daha tecrübeli oyuncuları kadroya katarak şampiyonluk yarışına dahil olmaya çalışacak. Ciddi rakamlar ödenerek bonservisleri alınan bazı genç oyuncuların ise devre arasında gelişemeleri için kiraya gönderilecekleri konuşulmaya başlandı.

MORUTAN VE BARIŞ ALPER LİSTEDE

Bu isimler arasında Morutan da yer alıyor. Terim’in Morutan’ı Belçika ya da Hollanda gibi oyuncu geliştiren liglerden birisine kiralanmasını istediği öğrenildi. Barış Alper’in de kiraya verilecek oyunculardan birisi olacağı gelen bilgiler arasında.

ÖNDER ÖZEN: "HANGİ FUTBOLCU FORMDA?"

"13 maç oynadı Galatasaray, Avrupa'dan elit bir takım olan Lazio karşısında da oynandı, orta üstü seviye PSV'yi de gördük, daha düşük seviye Randers'i de gördük. Ligimizde Trabzonspor karşısında oynadığını gördük, daha düşük profilli takımlara karşı da oynadı. Galatasaray'ın hangi oyuncusu formda? Aşağı yukarı bütün oyuncuları süre aldı, kaleciler dahil. Bana 1 tane formda Galatasaray oyuncusu söyleyin."

"Her zaman şöyle bir durum vardı, her şey ters giderdi ama Muslera vardı, görüyoruz ki artık o da formda değil. Bazen sahada teknik, taktik, strateji hataları olur ama oyuncuları nbirkaç tanesi formda olur. 1 tane formda Galatasaraylı oyuncu yok. 13 maç bitti, 1 tane formda oyuncunun olmaması ciddi bir gaf!"

Kaynak: Takvim / NTV