Tecrübeli çalıştırıcının listenin en üst sırasına yazdığı 22 yaşındaki yıldız için Rumen ekibi 15 milyon Euro'luk bir bonservis bedeli talep ediyor. Galatasaray bu rakamı aşağı çekmeye çalışırken FCSB'nin sahibi George Becali'nin 15 milyon Euro'dan aşağı inmek istemediği belirtildi.

MENAJERİNDEN PAYLAŞIM VE AÇIKLAMA

Galatasaray, Olimpiu Morutan için görüşmelerini sürdürürken, Rumen futbolcunun menajeri Florin Vulturar'dan dikkat çeken bir paylaşım geldi. Bu paylaşım, görüşmelerin olumlu ilerlediği şeklinde yorumlandı.

Olimpiu Moruţan'ın menajeri Florin Vulturar daha sonra Rumen basınına açıklama yaptı. Vulturar "Galatasaray'ın ve Fatih Terim'in ilgisinin olduğu doğru. Teklifler var ancak bunları açıklayamam. Olimpiu Moruţan, Galatasaray gibi büyük bir kulüpte oynamayı istiyor, bu yaz ayrılacak ama bu transfer doğru rakamlara olacak." ifadelerini kullandı.

MORUTAN: "G.SARAY OLURSA SEVİNİRİM"

FCSB Başkanı Gigi Becali ise 4-1 kazandıkları Universitatea Craiova maçında bir gol atan Moritan hakkında şu açıklamayı yaptı; 

"Octavian Popescu, Florinel Coman, Andrei Cordea mutlaka oynayacaktır. Olimpiu Morutan'ın takımdaki yerini kaybetmesi muhtemel görünüyor."

Morutan ise karşılaşmanın ardından Galatasaray hakkında konuştu. Rumen futbolcu "Becali kimi koyacağını en iyi bilir. Eleştirirler daha ileri gitmemi sağlıyor. Daha ucuza transfer olabilmek adına ilk iki maç kötü oynadım. Şaka yapıyorum. Galatasaray'a transfer olursam mutlu olurum. Neler olacak göreceğiz. Alexandru Cicaldau'yu transfer için tebrik etmek istiyorum. Ona iyi şanslar diliyorum" dedi.

22 yaşındaki Morutan geçen sezon 36 maçta 8 gol atarken 15 golün de hazırlayıcısı olmuştu.

(Sporx)