Süper Lig'de sezonun bitmesine karşın Mustafa Muhammed'in futbol mesaisi devam edecek. Galatasaraylı futbolcu Mısır Olimpik Milli Takımı'nın bir parçası olarak Tokyo Olimpiyatları'nda top koşturacak.

Mısır Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada Tokyo 2020 Yaz Olimpiyatları öncesinde Mustafa Muhammed'in kadroya çağrıldığı ve önümüzdeki ay başlayacak hazırlık kampına dahil olacağı duyuruldu. Haziran ayı sonunda bu kampın ardından son listenin oluşturulacağı belirtildi.

Mısır Milli Takımı C Grubu'nda İspanya, Arjantin ve Avustralya ile mücadele edecek. Mısır 22 Temmuz'da İspanya, 25 Temmuz'da Arjantin ve 28 Temmuz'da Avustralya ile karşı karşıya gelecek. Mısır basınındaki haberlere göre Mustafa Muhammed Kaire'ye ayak bastı ve futbolcunun milli takım programı Galatasaray kulübüyle de paylaşıldı.

ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE OLMAYABİLİR

Mohamed, Milli Takımı Mısır ile Tokyo Olimpiyatları'nda forma giyeceği için Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi ilk ön eleme maçlarında forma giyemeyebilir.

Avrupa Ligi'ni Manchester United kazanırsa Mohamed forma giyebilecek.

Villarreal kazandığı taktirde forma giyemeyecek.

FALCAO İLE AYRILIK BEKLENİYOR

Büyük umutlarla transfer edilmesine rağmen, yaşadığı sakatlıklar sebebiyle Galatasaray'da bir türlü istikrar yakalayamayan Radamel Falcao, bu kez Sarı-Kırmızılı kulüpten ayrılmaya hazırlanıyor. Uzun süredir MLS kulüpleriyle temas halinde olan Kolombiyalı golcünün her ne kadar bu konuda bir acelesi olmasa da, önümüzdeki haftalarda Galatasaray'dan bonservisini alarak ABD'ye yelken açmaya hazırlandığı öğrenildi.

Falcao'nun, son iki transfer döneminde de adının anıldığı Inter Miami ile görüştüğü ve transfer sözü verdiği de gelen haberler arasında.

(Sporx)