Üst üste 3 test negatif verdikten sonra karantinası cumartesi sabahı biten Mısırlı yıldız, maça saatler kala Antalya'ya geldi. Takım arkadaşlarıyla statta bir araya gelen Mohamed, 0-0'a kilitlenen maçta attığı golle Aslan'ı zirve yarışında tuttu. Mısırlı santrfor, takımına ligde 8 puan kazandırdı. F.Bahçe ve Antalya deplasmanları ile Erzurum maçında attığı gollerle skoru belirleyen 23 yaşındaki oyuncu, Kasımpaşa karşısında da son dakikadaki penaltısıyla galibiyeti getirmişti.

Mohamed'in bu 4 maçta tabelayı tek başına değiştirmesi sayesinde TFF'den 10.8 milyon TL bonus alan Galatasaray, Mısır kulübü Zamalek'e ödeyeceği 2 milyon dolar (16.7 milyon TL) kiralama bedelinin yarısından fazlasını çıkardı.

Galatasaray'da Halil Dervişoğlu pişmanlığı

Galatasaray Yönetimi, Halil Dervişoğlu'nun transfer sürecinde milli futbolu için konulmak istenen zorunlu satın alma opsiyonunu kabul etmedi.

Mayıs ayında yapılması planlanan başkanlık seçimlerinden dolayı transfer görüşmelerini beklemeye alan Galatasaray Yönetimi, Halil Dervişoğlu'nun transfer süreci için de şu anda beklemeye geçti.

Kaynak: Sabah